Tänään en menny kouluun ku äitiki sano aamulla että ei kannata ku on vimppa päivä ja jos en jaksa. :D Mut kuiteski menin sit Mennan kaa kaupungille.. Menna pääs koulusta kahelta ja se tuli bussilla keskustaan ja mie tulin sitä pysäkille vastaan.. Ennen sitä kävin kuiteski ostamassa yhestä kaupasta kosteuspyyhekitä ja nestemäistä eyelineriä ku se oli loppu, ja sit kävin Valintatalosta ostamassa Red Bullin.. Oli pakko ottaa jotain ettei verensokeri laskis liian alas ku en ollu koko päivänä syöny tai juonu mitään..

Sit ku Menna tuli nii me mentiin ekana ostaan Mennan poikaystävälle joululahja. Menna osti sille semmosen hienon Iron Maiden t-paidan. Se vei sen paketointipalveluun jossa merkonomilinjan opiskelijat paketoi, ja täytyy kyllä sanoa, että aika hutiloiden se poika paketoi sen. :"D Sen jälkeen Menna kävi ostamassa Anttilasta joulukortin sen poikaystävälle.. Aivan hirveä jono oli siellä, siis ihan sairasta ku joutu jonottaan ihan hirveen kauan yhen joulukortin takia. :"D

Sit me käytiin H&M:ässä ja Seppälässä.. Sit käytiin Hesessä syömässä.. Mun äiti tuli Heselle ja sen jälkeen me lähettiin Fransmanniin drinksulle.. Tai no Menna otti kaakaon kermavaahdolla ku se on vasta 17.. mie otin semmosen drinkun johon tuli 4 cl Koskenkorvaa, limeä, sokeria ja soodaa. Sen drinkin nimeä en muista. Lisäks join puolet äitin omenasiideristä ku se ei jaksanu juua sitä loppuun..

Ku pääsin kotiin niin join pari lasia valkkaria.. En hirveesti tykkää siitä mutta kyllä se menee..

Tässä mun tän päivän ostokset mitä ostin kaupoista:

Semoset hienot pinkit helmet joista roikkuu risti, jossa on Jeesus.

Musta pitkä toppi

Musta pipo jossa on lippa

Neonkeltanen meikkipussi

Mustat tekonahkaset tennarit joissa on sivuilla semmosessa hienossa kuviossa semmosia hopeisia pieniä pallon muotosia niittejä. (nää oli muuten Seppälän alelaarissa vaan 3 e! : DD)

Huulipuna

Huultenrajauskynä

Nestemäinen rajasukynä

Kosteuspyyhkeitä

 

Niin ja Menna anto mulle joululahjaksi Lumenen virkistävän suihkugeelin ja sit hiusglitteriä. Tykkään. : ))