Eilinen ilta meni sitten Arjan luona mähötessä.. Katottiin netistä Ottolapsi ja sit syötiin Arjan krapulassa tekemää (xDD) lasagnea.. Annoin Arjalle joululahjaksi semmosen hienon kaulakorun missä yhdisty kirves, pääkallo ja kotka, se tykkäs siitä ihan hirveesti, oli kuulemma paras lahja ku sen läppäri ikinä, ku se on niin paska, hah. x D Sit käytiin kaupassa palauttaan pulloja.. Sain Arjan röökin jämät, mutta paskat siitä mitään enää saanu ku se oli vetäny sen melkeen filtteriin asti.. :P Ei raskinu kääriä mulle omaa ku se ei omien sanojensa mukaan oo miljonääri. xD Mie toin muutaman levyn meille kuunneltavaksi ku Arja pyys.. Otin sit kaks Bullet For My Valentinen levyä ja yhen Children Of Bodomin levyn.. Kun Arja ei oikeen kovin kevyemmästä musasta tykkää. :D Päädyttiin sitten kuuntelemaan sitä Bodomin levyä..

Eilen jaksoin pitkästä aikaa laittautua kunnolla, kun en oo viikkoon jaksanu ees miettiä mun vaatteita, hiuksia ja meikkejä..

Eilen olin tän näkönen:

Pitkä musta tunika jossa on paljon erivärisiä tekstejä

semmonen lila-musta seeprakuvioinen lyhyt huppari joka yltää rinnan alapuolelle

sini-mustat leopardikuvioiset legginsit

semmoset hopeiset helmet joista roikkuu hopeinen risti

sähkönsininen ohut paljettihuivi

valkoset sukat joissa on paljon erivärisiä palloja

hiukset tupeerattu pystyyn

meikkinä pohjustus (meikkivoide, puuteri, ym.) poskipuna, ruskea kulmakynä, musta ripsari, tummanlila luomiväri, mustat nestemäiset rajaukset yläluomella, tavallisella mustalla kajalilla rajaukset alaluomella.

 

Siiinä se.. Huomenna sit taas kouluun.. Onneks alkaa vasta kymmeneltä.. Meillä piti loppua vasta neljältä, mut loppupäivän tunnit on peruttu nii päästään jo kahelta, jeiii! :D