Tänään kävin sit ostamassa Miian kaa menopaluu bussiliput Leville ja takas tänne, ku Levillä on uutenavuotena 3 Negativen keikkaa (31.12 yks keikka 1.1 kaks keikkaa), ja kaikilla keikoilla on myös Flinch, ihanaa! <33 Harmi ku Miia ei pääse niistä ku yhelle, koska yks vaan on sallittu ja loput kaks on k-18.. :/ Mut onneks mie pääsen kaikille. : D Tästä tulee niiiiin paras uusvuosi! <33 Enää 10 päivää ja sitten pääsee Rock N' Roll sirkus taas valloilleen! <33 :)) Oon jo miettiny vaatteetki valmiiks sinne, laitan luultavasti kaikille kolmelle keikalle nää vaatteet:

Uusin Negative t-paita mikä tuli vasta postissa, siinä on semmonen pitkähiuksinen silinterihattuinen pääkallo joka näyttää keskaria ja sit siinä alapuolella lukee punasella Negative, ja paidan takapuolella on Neon Tour 2010 -kiertueen keikkapäivämääriä.

Se uusin Negative huppari mikä tuli kans vasta postissa, se on musta, ja siinä eessä vasemmalla puolella on valkosella pieni Negativen rataslogo jossa on sisällä silinterihattuinen pääkallo, ja oikeassa hihassa lukee poikittain isolla valkosella tekstillä Negative, takana on semmonen hieno silinterihattuinen pääkallo rataslogon sisällä.. Saman tyylinen ku vanhassa hupparissa mutta tää on paljon visuaalisempi..

Musta tutu/pitsiminihame

Mustat legginsit joissa on semmoset hienot viillot sivuilla, ja sit sinne alle laitan semmoset mustat pitsiset läpikuultavat sukkahousut.

Pinkkimusta raidalliset säärystimet.

Musta pipo jossa lukee eessä valkosella Bad Hair Day ja sit siinä pipossa on naru jonka päässä on tupsu.

Valkoset maiharit joista toisessa on Negativen Jonnen, Laurin ja Nakin nimmarit.

Ulkona musta anorakki, mustavalkoharmaa palestiinahuivi jossa on tähtiä, ja neonpinkit lapaset

Iso musta tekonahkanen laukku.

 

Koruista ja meikeistä en oo vielä päättäny.

 

Tänään Arja kävi tuomassa mulle joululahjan, se toi mulle semmoset hienot mustat helmet joista roikkuu semmonen musta rusetti ja semmonen joku koriste vielä siinä. Se on tosi hieno. :)) Ja Miia anto mulle kans tänään joululahjan, se anto mulle semmosen Hello kitty luomiväripaletin, tykkään niistä väreistä paljon. :)) Mie annoin Miialle lahjaksi semmosen setin missä on neljä semmosta mini hajuvettä. En tiiä vielä että tykkääkö se siitä, ku se ei vielä avannu sitä. :D Kävin viemässä tänään myös Päivin ja Piian postilaatikkoon lahjan, ku ne ei ollu kotona.. Annoin niille semmosen 200 Suklaaherkkua -kirjan. Toivottavasti ne tykkää siitä, mutta luulen niin. :))

 

Jeiiii, huomenna alkaa joululoma, loma tulee kyllä tarpeeseen! :D Ja sit koulun jälkeen tapaan Mennan kaupungilla ja annan sille lahjan ja se antaa mulle. :)) Mennalle annan lahjaksi semmosen persikan värisen pipon jossa on tupsu, toivottavasti se tykkää siitä. :))